Page content

Over mij

Even voorstellen: mijn naam is Wendy Kock

 

Ik heb een popcornhoofd

Ideeën, indrukken, inzichten en inspiratie springen de hele dag rond. Mijn hoofd neemt nooit pauze en het is er een drukte van belang. Ik hou ervan. Zonder mijn popcornhoofd zou ik mezelf niet zijn. En was ik vast nooit gekomen waar ik nu ben.

Als je mij ontmoet, geloof je niet dat bovenstaande over mij gaat. Mijn natuurlijke rust en mijn warme uitstraling vallen meteen op. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij.

Ik ben een mens van uitersten. Veelzijdig, kleurrijk, eigenzinnig en sensitief. Een extroverte introvert. Of misschien wel andersom? Maar in ieder geval niet in één hokje te vangen.

 

Mijn eigen wijze loopbaan pad

Mijn loopbaan kun je met een gerust hart ‘bijzonder’ noemen. Bijzonder eigenzinnig door de bijzondere keuzes. Als HR-adviseur, grafisch vormgever en coach veranderde ik regelmatig van opleiding, werkgever, functie of rol. Soms koos ik zelf voor die volgende stap, maar ik ben ook vaak gevraagd voor nieuwe projecten.

Tot alle popcorn in mijn hoofd op de juiste plaats viel en ik ontdekte wat ik het allerliefste wilde doen: mijn eigen onderneming starten en schitteren in mijn werk als loopbaancoach, trainer en procesbegeleider. Ik durfde steeds die keuze te maken. En dat mag jij nu ook doen. Ik help jou (of je team) ook te Schitteren in je Werk.

 

Durf te schitteren!

Op een speelse en creatieve manier help ik jou (of jouw team) stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en je professionele groei. Samen maak we het lastige luchtig. Door middel van rake vragen en werkvormen als schrijven, visualiseren, brainstormen en actieve speltechnieken maken we jouw vraagstuk beeldend. Hierdoor ga je met lef experimenteren met nieuw gedrag.

Al het mooie wat in jou zit, brengen we naar boven. Niet door te werken naar een zogenaamd ‘omslagpunt’, maar juist door op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te (leren) kijken. Je leven verandert door de keuzes die je durft te maken. Durf te Schitteren!

 

Pas op: ik ben een vuurtjesstoker. Je moet er dus niet gek van opkijken, als je zomaar (weer) verliefd wordt op jezelf.

 

Nieuwsgierig naar mij of mijn aanpak? Pak de telefoon of stuur me een mail.