Page content

Over mij

Wendy Kock

Ik ben Wendy Kock en ik begeleid professionals die vanuit hun talenten en eigenaarschap willen schitteren in hun werk en daarbuiten.

Naast coach, trainer en vuurtjesstoker ben ik de gelukkige moeder van twee prachtige kinderen. Mijn moederschap combineer ik met mijn eigen onderneming. In mijn loopbaan heb ik diverse hobbels overwonnen en ben ik meerdere keren veranderd van opleiding, organisatie, functie en rollen. Soms vanuit een bewuste keuze. Vaak doordat ik gevraagd werd om een nieuwe rol of een groot project te gaan doen. Hierdoor is het geen standaardloopbaan, voor zover die bestaat. Met vallen en opstaan heb ik ontdekt wat ik het liefste doe en hieruit is mijn eigen onderneming Schitteren in je werk ontstaan.

Als HR adviseur en coach heb ik duizenden gesprekken gevoerd met medewerkers, managers en directie. Ik heb ook gezien wat het met je doet als je verplicht wordt om over jezelf, jouw kwaliteiten en jouw dromen na te denken bij ziekte, reorganisatie of disfunctioneren. In de huidige tijd waarbij elke functie en organisatie continu in verandering is, is eigenaarschap nemen over jouw eigen leven en je werkplezier het beste cadeau wat je aan jezelf kan geven. Waarom zou je wachten tot de keuze voor je wordt gemaakt om hier stappen in te nemen?

 

Inspiratie

De rode draad in mijn leven is doen en leren van alle ervaringen. Ook ben ik door mijn leergierigheid altijd op zoek om mezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Ik laat me graag inspireren door anderen tijdens workshops, trainingen en opleidingen en in persoonlijke gesprekken. In de opleiding tot Professioneel Coach aan de Coachboulevard van Marijke Lingsma, topcoach in Nederland, heb ik de kracht van coaching ontdekt. Ik heb de vijf kritische succesfactoren die Marijke gebruikt voor coaching omarmt. Vanuit deze succesfactoren zijn mijn coachtrajecten, workshops en programma’s opgebouwd.

Ik heb ook zelf ervaren wat een goed coachtraject met je doet. Prachtig om te zien wat de resultaten zijn als je kiest om actief aan het roer van je leven en je loopbaan te staan. Suzanne Unck is voor mij de coach geweest die mijn vuurtje heeft aangewakkerd. Waardoor ik vrienden ben geworden met de spoken in mijn eigen hoofd en ik zelf bewuste keuzes maak met focus. Vanuit vertrouwen heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met brandjes blussen en alleen nog vuurtjes te stoken.

 

Volg je hart dat klopt altijd

Mijn motto is dan ook: volg je hart dat klopt altijd!

 

Schittermethode

Met mijn ervaringen en mijn talenten (zoals mijn natuurlijke rust, creativiteit, ondernemerschap en resultaatgerichtheid) wil ik jou inspireren om ook je eigen wijze pad te vinden en te lopen. Dit is wat ik het liefste doe. Mijn manier om de wereld een stuk mooier te maken is om zoveel mogelijk professionals te laten schitteren in hun werk, zodat zij zelf ook weer een inspiratiebron zijn voor anderen.

Voor professionals die echt willen werken aan hoe zij vanuit hun talenten kunnen doorgroeien heb ik de Schittermethode ontwikkelt. Het is een concrete methode waarin je in 7 stappen ontdekt hoe jij jezelf klem zet en wat voor jouw de hefboom is om vanuit je talenten te gaan schitteren in jouw droombaan. Met meer focus, meer succes en meer werkplezier.

 

Erkend coach

Ik ben erkend coach ST!R geregistreerd

De Stichting Registratie, kortweg St!R, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

 

Schitter Coach Trajecten