Page content

Spelen met conflicten

Of je er nu vol ingaat, wegkijkt of het laat sudderen tot het ontploft. Een conflict dat uit de hand loopt, geeft meer narigheid dan je lief is. En toch gebeurt het vaak genoeg dat conflicten escaleren. Misschien omdat we niet zo goed weten hoe we met botsingen om kunnen gaan. Het voelt ongemakkelijk. Het is gedoe. We zien er tegenop. Toch hoeft het niet zo te zijn. Conflicten zijn ook een kans, als we ze wat luchtiger weten te maken. Dat kan als je je conflictvaardigheid vergroot.

Conflictvaardigheid vergroten?

Wil jij ook jouw conflictvaardigheid vergroten? Geef je dan op voor de 1-daagse training Spelen met conflicten!

Door mee te doen aan deze training:

  • Word je je bewust van je eigen en andermans gedrag en de achterliggende gevoelens en behoeftes bij conflicten.
  • Ervaar je wat er gebeurd als er op “rode knoppen” wordt geduwd. Bij jou en bij de ander.
  • Leer je nieuwe invalshoeken en stijlen waardoor je jouw gedragsrepertoire en daardoor je speelruimte vergroot.
  • Word je conflict vaardiger. Dat helpt je zowel in werksituaties als privé om conflicten niet uit de hand te laten lopen.

Aan het eind ga je naar huis met een Toolkit Eerste Hulp Bij Conflicten. Speciaal aangepast op jou.

Wat kan je verwachten?

Verwacht vooral uitgedaagd te worden door de trainers met dynamische oefeningen waaronder toegepast improvisatietheater. Je gaat op een speelse manier jouw grenzen verleggen en ontdekt jouw eigen handvaten om vaardig met conflicten om te gaan. Verwacht geen PowerPoint presentatie of rollenspel met een acteur. Je gaat zélf aan de slag in een groep van minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers.

Eenmalig aanbod van € 95,–

De training Spelen met conflicten geven we eenmalig voor een pioniersprijs van € 95,-(ex BTW) inclusief lunch. In 2019 geldt de normale prijs van € 325,- (ex BTW) voor deze open inschrijving training.

Voor wie?

Iedereen die met conflicten wordt geconfronteerd op het werk of privé, zoals leidinggevenden, (staf)medewerkers, coaches, trainers, zelfstandig ondernemers of HR-adviseurs.

Locatie

Wij kijken er naar uit om jou te zien! Op dinsdag 18 december, Workshopruimte In De Oude Werkplaats Nijmegen op de Tweede Oude Heselaan 121. Van 09.30 tot 16.30 uur.

Daag jezelf uit. Meld je aan om te gaan “Spelen met conflicten” en maak gebruik van het eenmalige tarief van € 95,–.

Inschrijven

Heb je nog vragen of wil je even overleggen of deze training bij jou past? Bel dan met Marleen (06-13270058).

Glimlach en knipoog,

Marleen en Wendy
Schitteren met Openblik

Spelen met conflicten is een training in de reeks “Het lastige luchtig maken”. Een samenwerking tussen Marleen Noordergraaf van Openblik Methode en Wendy Kock van Schitteren in je werk. Beiden experts in luchtigheid verbinden met diepgang. Zij openen op speelse wijze blikken waardoor er ruimte ontstaat om op meerdere manieren te kijken en te handelen. Marleen vanuit haar ervaring als Openblik trainer, theatermaker én de uitgangspunten van toegepast improvisatietheater. Wendy vanuit haar ervaring als senior HR-adviseur, (team)coach en trainer én haar talent om creatieve verbindingen te maken. Zij zorgen samen voor een dynamisch kader in een veilige sfeer, waardoor iedereen de ruimte voelt om te gaan Schitteren met Openblik.