Schitteren met Openblik

Schitteren met Openblik is een samenwerkingsverband tussen Marleen Noordergraaf van Openblik Methode en Wendy Kock van Schitteren in je werk. Beiden experts in luchtigheid verbinden met diepgang. Zij geven diverse trainingen. Zowel open inschrijvingen als In-company.

Het lastige luchtig maken

Onder het motto “Het lastige Luchtig Maken” ontwerpen en geven zij speelse trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Trainingen waarbij interactief leren met zelfversterkende en verbindende humor voorop staat.

Spelen met Conflicten

Of je er nu vol ingaat, wegkijkt of het laat sudderen tot het ontploft. Een conflict dat uit de hand loopt, geeft meer narigheid dan je lief is. Dit hoeft het niet zo te zijn. Conflicten zijn ook een kans, als we ze wat luchtiger weten te maken. Dat kan als je je conflictvaardigheid vergroot. Een open inschrijving training.

Info Training

Omgaan met Ouders

Hoe ga je om met ouders die het niet eens zijn met jouw aanpak? Ouders vinden dan vaak dat hun kind tekort wordt gedaan en voelen zich niet gezien en gehoord. Maar dat geldt ook voor jou! Als zo’n situatie escaleert wordt het ongemakkelijk. Toch hoeft het niet zo te zijn. Een masterclass voor leerkrachten.

Info Masterclass

Op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte training, masterclass of teambuilding activiteit? Die toegespitst is op de ontwikkelingen binnen jouw organisatie of jouw team. Samen kijken we naar de mogelijkheden om met interactieve oefeningen, waaronder toegepast improvisatietheater, de door jou gewenste doelen te bereiken.

Info Op Maat