Gratis bijzonder cadeau

Jij bent bijzonder! Geef jezelf een waardevol cadeau door te gaan Schitteren vanuit jouw unieke persoonlijke kracht.

365 dagen Schitteren met Persoonlijke kracht

Wil jij spelenderwijs in een jaarprogramma jouw persoonlijke kracht versterken? Vanuit de psychologie van kleur elke dag, stap voor stap, starten met een inspirerende kleurrijke mail voor:

 • Energie & Balans
 • Plezier & Verbinding
 • Bereiken & Betekenen
 • Zichtbaarheid & Zelfvertrouwen
 • Succes & Geluk in je werk en leven

Dat kan! In dit online jaarprogramma ga je op een luchtige wijze grondig aan de slag. Elke dag een mail om je stap voor stap dicht bij jezelf te brengen, bij wat jou zo bijzonder en uniek maakt. Zodat je jouw persoonlijke kracht gaat waarderen, versterken en laten zien. Een gratis én onbetaalbaar waardevol cadeau.

Ja! Ik wil me inschrijven

Persoonlijke Kracht

In het dagelijkse leven en op het werk gebeuren er nu eenmaal dingen waardoor je uit je kracht gehaald wordt. Dan kan het zijn dat je gaat zwoegen, minder blij wordt van jezelf en minder geniet van alle mooie dingen. Daardoor is het zo belangrijk om met de ontwikkeling van je Persoonlijke Kracht aan de slag te gaan. Dagelijks! Ook als je jezelf écht wilt gaan laten zien en betekenisvolle impact wilt hebben.

Hoe werkt het?

Hoe werkt 365 dagen Schitteren met Persoonlijke kracht?

 • Je ontvangt elke dag een email met een tip, idee, opdracht of instructie
 • Je kunt vragen aan mij stellen per mail
 • Je wordt uitgedaagd tot het nemen van kleine stappen
 • Je hebt elke dag wat plezier met de kleurrijke inspiratie
 • Je krijgt positieve energie van de focus en de acties
 • Je creëert elke dag bewust een moment voor jezelf.

Het gaat je zeker weten een extra boost geven als je hieraan deelneemt. En waarom zou je niet alles uit dit cadeau halen wat er in zit?

Ik durf met een gerust hart te zeggen dat actief deelnemen aan het programma onbetaalbaar waardevol voor je gaat zijn. Zelfs als het je niet lukt om elke dag de mail te lezen.

Inschrijven

Waar wacht je nog op? Het kost je niets, enkel een paar minuten van jouw tijd per dag. Schrijf je in voor 365 dagen Schitteren met Persoonlijke kracht en jouw deelname start de eerstvolgende maandag na jouw inschrijving.

Na inschrijving krijg je binnen enkele minuten een bevestiging dat je deelneemt aan het programma. Mocht je die bevestiging niet krijgen, kijk dan in jouw spam of reclamemap. Grote kans dat hij daar te vinden is.

Veel plezier met 365 dagen Schitteren met Persoonlijke kracht.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wendy

P.S.: Deel deze pagina met mensen die jij extra persoonlijke kracht gunt of die begrijpen dat persoonlijke ontwikkeling je dichterbij jezelf én verder op je eigen wijze pad brengt.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram