Even voorstellen: mijn naam is Wendy Kock

Ik heb een popcornhoofd

Ideeën, indrukken, inzichten en inspiratie springen de hele dag rond. Mijn hoofd neemt nooit pauze en het is er een drukte van belang. Ik hou ervan. Zonder mijn popcornhoofd zou ik mezelf niet zijn. En was ik vast nooit gekomen waar ik nu ben.

Als je mij ontmoet, geloof je niet dat bovenstaande over mij gaat. Mijn natuurlijke rust en mijn warme uitstraling vallen meteen op. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij.

Ik ben een mens van uitersten. Veelzijdig, kleurrijk, eigenzinnig en sensitief. Een extroverte introvert. Of misschien wel andersom? Maar in ieder geval niet in één hokje te vangen.

Mijn eigen wijze loopbaan pad

Mijn loopbaan kun je met een gerust hart ‘bijzonder’ noemen. Bijzonder eigenzinnig door de bijzondere keuzes. Als HR-adviseur, grafisch vormgever en coach veranderde ik regelmatig van opleiding, werkgever, functie of rol. Soms koos ik zelf voor die volgende stap. Vaak werd ik gevraagd voor nieuwe projecten. En dan volgende ik weer vol enthousiasme andermans pad.

Tot alle popcorn in mijn hoofd op de juiste plaats viel. En ik ontdekte wat ik het allerliefste wilde doen: mijn eigen onderneming starten en schitteren in mijn werk in al mijn veelzijdigheid als loopbaancoach, trainer,  procesbegeleider, teamcoach en sparringpartner.

Ik durfde steeds die keuze te maken. En dat mag jij nu ook doen. Ik help jou (of je team) ook te Schitteren in je Werk.

Durf te schitteren!

Op een luchtige, creatieve en grondige manier help ik jou (of jouw team) stappen te zetten. Met rake vragen, de kracht van kleur en werkvormen als schrijven, tekenen, visualiseren, brainstormen en spel maken we jouw vraagstuk beeldend en de stappen die je te zetten hebt helder. Hierdoor ga je met lef en lol experimenteren met nieuw gedrag.

Al het mooie wat in jou zit, brengen we naar boven. Niet door te werken naar een zogenaamd ‘omslagpunt’, maar juist door op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te (leren) kijken. En vandaar uit in beweging te komen. Je leven verandert door de keuzes die je durft te maken. Durf te Schitteren!

Pas op: ik ben een vuurtjesstoker.
Je moet er dus niet gek van opkijken,
als je zomaar (weer) verliefd wordt op jezelf en je werk!

Nieuwsgierig naar mijn aanpak?

Heb je vragen of wil je een keer met mij sparren?
Bel me op 06-40938104, stuur een bericht naar info@schittereninjewerk.nl of neem hier contact met me op.

Meer weten over mijn loopbaan?
Kijk eens rond op mijn LinkedIn profiel. Ik vind het leuk om nieuwe verbindingen te maken dus stuur me gerust een connectieverzoek.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram