Page content

Ervaringen

Ervaringen coach trajecten

Wil je weten hoe anderen de coachtrajecten hebben ervaren en wat hun resultaten zijn?


“Wendy laat je voelen en ervaren, hierdoor raakt zij snel de kern.”

De Boost sessie met Wendy heeft mij meer opgeleverd dan een geheel coachtraject bij andere loopbaanadviseurs. Dit komt omdat Wendy niet alleen vragen stelt. Zij laat je ook daadwerkelijk voelen en ervaren. Hierdoor raakt zij snel de kern. Deze sessie heeft er mede aan bijgedragen dat ik het lef heb gekregen om te gaan voor een andere richting die beter aansluit bij mijn kwaliteiten

Patricia, In opleiding voor onderwijsassistente (voorheen Medewerker Studentenzaken, Radboud Universiteit Nijmegen) – Boost Schitter Sessie


“Het vertrouwen en de lol om op mijn manier te experimenteren met ander gedrag. Ik geef mijn werkplezier nu een dikke 9!”

“Mijn functie en het bedrijf waarin in werk veranderde waardoor er andere eisen aan mij werden gesteld. Wendy heeft mij tijdens dit traject begeleidt. Wat fijn is, is dat zij eerst kijkt of er een klik is aan beide kanten voordat zij start met coachgesprekken. We hebben samen gekeken hoe ik mijn talenten anders in kan zetten, zodat ik actief bijdraag aan alle veranderingen zonder een totaal andere Wilma te worden. Zij leerde mij op verschillende manieren te kijken naar mezelf, de ander of de situatie. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen en de lol om op mijn manier te experimenteren met ander gedrag. Het is erg motiverend om te ontdekken dat een andere aanpak werkt. De manier waarop Wendy vragen stelt, met je meedenkt en dingen beeldend maakt, heb ik als zeer prettig ervaren. De gesprekken waren voor mij echt waardevol. Naast dat mijn traject succesvol is verlopen, werk ik weer met veel plezier in het bedrijf waar ik al 18 jaar werk. Ik geef mijn werkplezier nu een dikke 9!

Wilma, Medewerkster Het Goed – Schitter Coachtraject


“Waardevolle inzichten en een vernieuwde blik op mijn complexe werkcontext.”

Ik kijk met veel plezier terug op het coachtraject. Wendy komt goed tot de kern door het stellen van de juiste vragen zonder richtingbepalend te zijn. Zij gaf op een prettige manier sturing aan mijn proces zodat ik niet van mijn doel afweek. Het coachtraject heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd over mezelf en een vernieuwde blik op mijn complexe werkcontext. Ik ben me bewuster van de invloed van mijn gedrag op anderen en op het verloop van gesprekken. En als bijkomend voordeel heb ik kennis gemaakt met nieuwe instrumenten die ik kan gebruiken in mijn eigen werk als re-integratie adviseur.

Conny, Re-integratie Adviseur, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Veiligheid en Justitie – VIP Schitter Coaching


“Ik heb een helder beeld van waar ik mij naartoe wil ontwikkelen. Een coachsessie bij Wendy is het meer dan waard!”

Na jarenlang met veel plezier in het Human Resources-vak te hebben gewerkt, merkte ik dat de uitdaging hierin zoetjesaan aan het verdwijnen was. Ik stond op een tweesprong. Doorgaan in een baan waar ik succesvol in was, goed in functioneerde en een prima salaris voor kreeg. Of kiezen voor iets wat mij echt energie gaf. Nadat ik eindelijk voor mijzelf durfde toe te geven dat mijn huidige functie mij te weinig voldoening gaf, ben ik met een aantal mensen gaan praten die dichtbij mij staan. Ik had echter ook behoefte aan een frisse blik van iemand die daar objectiever in stond. Iemand die mij juist zonder goedbedoelde adviezen uit zou dagen om uit mijn comfortzone te stappen en weer op weg zou helpen om mijn echte energie en passie te (her)vinden. 

Dit is absoluut gelukt tijdens de onderzoekende Boost sessie bij Wendy: ik heb nu een helderder beeld van waar ik mij naartoe wil ontwikkelen. De door mij ingevulde oefeningen voorafgaand aan de Boost sessie, de veilige sfeer, de gestructureerde aanpak van Wendy en de prettige locatie hebben ertoe geleid dat ik nu helderder op mijn vizier heb wat ik nodig heb om te floreren en hoe ik om kan gaan met mijn belemmerende gedachten. Met deze focus en het gemaakte plan van aanpak, kan ik nu zelf gerichte stappen zetten in mijn loopbaan.

Heb je zelf een zetje in je rug nodig middels een Boost sessie, of juist iets meer gesprekken: gun jezelf een Boost sessie of coachingstraject bij Wendy. Het is het meer dan waard!

Marija, senior HR adviseur en Bedrijfsmentor HR Haagse Hogeschool – Boost Schitter sessie


Het geeft je letterlijk een boost”

“De Schitter Boostsessie was ontzettend  leuk om te doen. Een energieke manier om jezelf, je werkhouding en je kwaliteiten te ontdekken. En ook om je kansen uit te diepen en je mogelijkheden verder te bekijken. Wendy zet je aan het denken. De oefeningen maken dat je op nieuwe  dingen komt die je een heel goed gevoel over jezelf geven en waar je zeker mee verder kunt. Het geeft je letterlijk een boost.”

Mariëlle, directiesecretaresse en front office medewerkster – Boost Schitter sessie


 

“Wendy hielp mij met de zoektocht naar de klepel”

Ken je dat gevoel, dat je de klok hoort luiden maar niet weet waar de klepel hangt? Daar liep ik tijdens mijn werk tegenaan.

Wendy herkende de geluiden van de klok en hielp mij met de zoektocht naar de klepel. Ze liet me inzien welke taken wel en niet bij mij passen en waarom. Aan het eind van een paar sessies had ik het overzicht en inzicht dat ik nodig had om te zoeken naar de juiste functie!”

Wesley, gedragsdeskundige en communicatiemedewerker gemeente Wijchen – Losse coachsessies