Ervaring Schitter Traject

“Ik ben op een persoonsgerichte en speelse manier dichter bij mijn verlangens en behoeften op werkgebied gekomen”

“Wat ik wilde ontdekken is of ik mijn huidige functie (al dan niet in een andere organisatie) wilde blijven doen of dat ander werk beter bij mij past. Met als doel om meer energie uit mijn werk te halen dan dat het me kost. Ik heb in het traject veel over mezelf geleerd op werkvlak. Ik zie nu meer mogelijkheden in functies en werkgebieden die beter passen bij mijn kwaliteiten, waarden en werkvoorwaarden. Het traject was pittig én het gaf me energie omdat ik richting heb gekregen en daarmee hoop voor de toekomst. Ik ben in het proces heel goed begeleid door Wendy. Ze sloot goed aan bij wie ik ben als persoon en ik voelde me gezien door haar. In haar aanpak zit zowel stevigheid als luchtigheid en plezier. Ik ben op een speelse en persoonsgerichte manier dichter bij mijn verlangens en behoeften op werkgebied gekomen.”
Karlijn, Psycholoog- Schitter Traject

“Steviger in mijn schoenen staan”

“Ik wilde wat steviger in mijn schoenen staan tijdens het voorbereiden van spannende momenten als audities. Door de coaching bij Wendy kan ik met meer relativering naar mezelf kijken en hecht ik minder waarde aan zelfkritiek. Zelfkritiek is ook maar een mening. Ik benader spannende dingen nu met meer nieuwsgierigheid, waardoor ik speelvol ervaar en er ook plezier in heb. Naast dat het spannend is. De coaching en de opdrachten waren soms confronterend maar altijd veilig en behulpzaam. Wendy is creatief en sociaal. De creatieve activiteiten en de oefeningen met de innerlijke criticus hebben mij erg geholpen. Dit is niet alleen leerzaam voor werkende mensen maar ook voor studenten.”
Alice,  Student - Schitter Traject

“Ik neem mijn gevoel nu serieus en durf keuzes te maken”

“Ik voelde mij vertrouwd op mijn werk, maar het voelde toch ook als “zonde” om niet verder te gaan ontdekken waar ik zelf energie van krijg. Ik wilde graag begeleid op zoek naar mijn kwaliteiten en de richting ontdekken waar ik mee verder wil. Ik heb ontdekt dat ik mijn praktische kant voorop stelde, terwijl mijn creatieve kant mij het meeste plezier oplevert. Mijn grootste aanname, dat mijn creatieve kwaliteiten niet bijzonder genoeg zijn en ik niet ‘het recht’ heb om daar meer op te focussen, is veranderd. Ik neem mijn gevoel nu serieus en durf keuzes te maken in activiteiten en taken waar ik zelf echt energie van krijg. In plaats van dat ik denk dat ik iets moet kunnen of dat anderen dit verwachten. De bewustwording van mijn eigen kritische stem en hoe ik mezelf tegenhield was confronterend en goed. In mijn werk durf ik nu aan te geven wat mijn voorkeur heeft. Daarnaast spreek ik meer mijn ambitie uit. Ik voel mij daar krachtiger bij, terwijl het tegelijkertijd ook heel spannend is. Wendy heb ik ervaren als empathisch en professioneel. Ik voelde mij zeer gehoord, begrepen en gewaardeerd. Het voelt echt alsof je samen in dit traject zit en dat je samen verder komt, ondanks dat ik het natuurlijk zelf moet doen. Ik had ook altijd zin om te gaan naar een sessie, dat is ook een erg goed teken. ”
Laura, Onderwijskundige - Schitter Traject

“Van denken dat alles ingewikkeld is naar letterlijk actie ondernemen”

“Ik wist niet wat ik wilde op werkgebied en daardoor wist ik niet welke stappen ik wilde zetten. Door de coaching van Wendy heb ik echt geleerd om aan de slag te gaan en te genieten van het proces. Mijn gedachtes en ideeën serieus te nemen en niet te denken laat maar, te groot, te moeilijk, dus doe niks. Ik weet beter waar ik me op wil focussen. De 1000-dingen-om-te-doen blijven, maar ik heb nu meer richting en houvast. En niet alles hoeft gelijk en perfect. Van denken dat alles ingewikkeld is naar letterlijk actie ondernemen is wat het mij heeft gebracht. Zowel met het opnieuw opstarten van mijn blog als met het maken van een switch in mijn loopbaan. Ik weet dat ik het zelf doe, maar zonder Wendy had ik deze stappen nooit gemaakt. 1000 maal dank voor alles!”
Tessa, Bedrijfsmaatschappelijk werker (voorheen Project assistent) - Schitter Traject

“Inzicht in mezelf en mijn keuzes”

“De tijd na mijn ontslag op zoektocht naar nieuw werk, was een onzekere periode. Ik besloot de hulp in te roepen van Wendy. Ik kwam bij haar via haar inspirerende website. Tijdens onze kennismaking gaf zij mij een gevoel van vertrouwen. Ik hoopte dat ik samen met haar een alternatief zou kunnen vinden voor mijn huidige beroep. Met alle informatie uit de persoonlijke kracht kleurentest, beroepenschatkist en andere speelse oefeningen heb ik veel inzicht in mijzelf en mijn keuzes gekregen. De hele zoektocht was intensief, emotioneel en verhelderend. Na een sessie voelde ik mij vaak opgewekt en voldaan door de heldere inzichten. Wendy heeft ook met mij mijn motivatiebrief sprankelender gemaakt en mijn CV opgefrist. Nu kan ik zelf verder, stapje voor stapje. ”
Paul, in opleiding voor Docent Techniek (voorheen Design Engineer) - Schitter Traject

“Een enorm mooi cadeau aan jezelf! Beter dan een paar nieuwe schoenen”

“Een coachtraject dat je zo veel meer geeft dat alleen inzicht in welke weg je op werkgebied moet inslaan. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen en je leert jezelf beter kennen. Het fijne is dat je in de sessies echt actief aan de slag gaat door middel van het maken van een opdracht, gedachten te tekenen of een gesprek aan te gaan. Deze actieve vorm geeft het traject echt wat extra’s. Een enorm mooi cadeau aan jezelf. Beter dan een paar nieuwe schoenen kopen. De investering meer dan waard! ”
Vienna, Medewerkster Administratie HAN - Schitter Traject

“Vertrouwen en plezier om op mijn manier te oefenen met ander gedrag.
Ik geef mijn werkplezier nu een dikke 9!”

“Mijn functie en het bedrijf waarin in werk veranderde waardoor er andere eisen aan mij werden gesteld. Wendy heeft mij tijdens dit traject begeleidt. Wat fijn is, is dat zij eerst kijkt of er een klik is aan beide kanten voordat zij start met coachgesprekken. We hebben samen gekeken hoe ik mijn talenten anders in kan zetten, zodat ik actief bijdraag aan alle veranderingen zonder een totaal andere Wilma te worden. Zij leerde mij op verschillende manieren te kijken naar mezelf en hoe ik reageer op gedrag van een ander. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen en plezier om op mijn manier te oefenen met ander gedrag. Het is erg motiverend om te ontdekken dat een andere aanpak werkt. De manier waarop Wendy vragen stelt, met je meedenkt en dingen beeldend maakt, heb ik als zeer prettig ervaren. De gesprekken waren voor mij echt waardevol. Naast dat mijn traject succesvol is verlopen, werk ik weer met veel plezier in het bedrijf waar ik al 18 jaar werk. Ik geef mijn werkplezier nu een dikke 9! “
Wilma, Medewerkster Het Goed - Schitter Traject

“Waardevolle inzichten en een vernieuwde blik op mijn complexe werkcontext.”

“Ik kijk met veel plezier terug op het coachtraject. Wendy komt goed tot de kern door het stellen van de juiste vragen zonder richtingbepalend te zijn. Zij gaf op een prettige manier sturing aan mijn proces zodat ik niet van mijn doel afweek. Het coachtraject heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd over mezelf en een vernieuwde blik op mijn complexe werkcontext. Ik ben me bewuster van de invloed van mijn gedrag op anderen en op het verloop van gesprekken. En als bijkomend voordeel heb ik kennis gemaakt met nieuwe instrumenten die ik kan gebruiken in mijn eigen werk als re-integratie adviseur.“
Conny, Re-integratie Adviseur, Dienst Justitiële Inrichtingen - Schitter Traject

Ervaring Schitterkracht Workshop

“Uitnodiging om mijn grootste kracht zichtbaar(der) te maken”

“Een prachtige ervaring om te zien wat kleuren voor me betekenen, welke kleuren al onderdeel uitmaken van mijn leven en welke meer aanwezig mogen zijn. Een uitnodiging om mijn grootste kracht te omarmen, zichtbaar(der) te maken in mijn leven. De workshop heeft voor mij bevestigt wat ik meer toe mag laten in mijn werk. Het stelt me in staat beter woorden te geven aan wie ik ben en wanneer ik de dingen moeiteloos doe. Het heeft mijn zelfvertrouwen en bewustwording verder vergroot, waardoor ik klaar ben voor een volgende stap. Dankjewel!”
Gyselle,  Projectcontroller Radboud Universiteit- Schitterkracht Workshop

“Ik had niet verwacht dat de uitkomst van de test zo raak zou zijn.”

“Een bekrachtiging van mijn drijfveren en talenten en dat wat ik te doen heb. En dat door middel van kleur. Ik had niet verwacht dat de uitkomst van de Persoonlijke Krachttest zo raak zou zijn. Wat ik echt leuk en bijzonder vind, is dat je wordt uitgenodigd om in je eigen krachtkleur te gaan staan. Dus letterlijk die kleur meer op of in de buurt van je huid te dragen. Het is niet goed in woorden uit te leggen, des te meer te voelen. Want het werkt! Het gesprek naar aanleiding van de vragenlijst met Wendy voelde als een warm bad. Wendy creëert van nature een veilige en vertrouwde omgeving, waardoor het gesprek bij mij een betekenisvolle indruk heeft achtergelaten. Een aanrader dus! ”
Saskia, Zelfstandig Coach - Schitterkracht Workshop 

Ervaring Schitter Boost

“Ik heb een helder beeld van waar ik mij naartoe wil ontwikkelen.
Een coactraject bij Wendy is het meer dan waard!”

“Na jarenlang met veel plezier in het Human Resources-vak te hebben gewerkt, merkte ik dat de uitdaging hierin zoetjesaan aan het verdwijnen was. Ik stond op een tweesprong. Doorgaan in een baan waar ik succesvol in was of kiezen voor iets wat mij echt energie gaf. Nadat ik eindelijk voor mijzelf durfde toe te geven dat mijn huidige functie mij te weinig voldoening gaf, ben ik met een aantal mensen gaan praten die dichtbij mij staan. Ik had ook behoefte aan een frisse blik van iemand die daar objectiever in stond. Iemand die mij juist zonder goedbedoelde adviezen uit zou dagen om uit mijn comfortzone te stappen en weer op weg zou helpen om mijn echte energie en passie te (her)vinden. Dit is absoluut gelukt tijdens de onderzoekende Boost sessie bij Wendy: ik heb nu een helderder beeld van waar ik mij naartoe wil ontwikkelen. De door mij ingevulde oefeningen voorafgaand aan de Boost sessie, de veilige sfeer, de gestructureerde aanpak van Wendy en de prettige locatie hebben ertoe geleid dat ik nu helderder op mijn vizier heb wat ik nodig heb om te floreren en hoe ik om kan gaan met mijn belemmerende gedachten. Met deze focus en het gemaakte plan van aanpak, kan ik nu zelf gerichte stappen zetten in mijn loopbaan. Heb je zelf een zetje in je rug nodig? Gun jezelf een Boost sessie of coachingstraject bij Wendy. Het is het meer dan waard!“
Marija, Zelfstandig coach en Bedrijfsmentor HR Haagse Hogeschool (voorheen senior HR adviseur) - Schitter Boost

“Het geeft je letterlijk een boost”

“De Schitter Boostsessie was ontzettend leuk om te doen. Een energieke manier om jezelf, je werkhouding en je kwaliteiten te ontdekken. En ook om je kansen uit te diepen en je mogelijkheden verder te bekijken. Wendy zet je aan het denken. De oefeningen maken dat je op nieuwe dingen komt die je een heel goed gevoel over jezelf geven en waar je zeker mee verder kunt. Het geeft je letterlijk een boost.”
Mariëlle, Directiesecretaresse en Front Office Medewerkster - Schitter Boost

Aanbod

Wil je kijken of Schitter Coaching ook bij jou past, kijk dan op mijn aanbod voor professionals. Ben je op zoek naar begeleiding voor een team of groep kijk dan op mijn aanbod voor teams. Er zijn ook online mogelijkheden.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram