Aanbod Professional

Schitter Kracht Workshop

Ontdek hoe bijzonder je bent. In de Schitter Kracht workshop ontdek je hoe jij de dingen moeiteloos doet. Wat jouw grootste drijfveer is om in actie te komen. Welke kwaliteiten hierbij horen. En met welke kleuren je deze kwaliteiten zichtbaar kunt maken. Ontdek jouw grootste kracht om te gaan schitteren in werk en leven. Inclusief test en persoonlijke rapport.

Jouw investering:
125,- incl. BTW

Schitter Kracht Boost

Versterk jouw schitterkracht. In de Schitter Kracht Boost (1-op-1) ontdekken, versterken en maken we jouw kleurrijke en unieke schitterkracht zichtbaar. Je krijgt inzicht in jouw unieke kleurdruk. De kleurdruk die recht doet aan jou zónder je in een hokje te plaatsen. Een handleiding voor het (her)vinden van jouw werkgeluk. Inclusief test en persoonlijke rapport.

Jouw investering:
550,- incl. BTW

Schitter Coach Traject

Individueel Coachtraject. Dit traject start met een gratis en vrijblijvend Schittergesprek. Een gesprek waarin jouw vraag overzichtelijk en je doelen kristalhelder worden. Ook kijken we of we een klik hebben. Het coachtraject zelf is altijd passend bij jouw vraag: van een snelle boost tot een grondig traject met gerichte opdrachten tussendoor.

Jouw investering:
Vanaf 550,- incl. BTW

"Van denken dat alles ingewikkeld is naar letterlijk actie ondernemen. Dat is wat het coachtraject bij Wendy mij heeft gebracht"

Tessa

Professional

De professionals waarmee ik werk zijn stuk voor stuk leuke, leergierige, veelzijdige, sfeergevoelige, talentvolle mensen die vastlopen in hun werk. Enkele voorbeelden waar zij zich (gedeeltelijk) in herkennen.

Dit is het niet, maar wat dan wel

Bij een gesprek over werk en passie sta jij met je mond vol tanden. Als je aan je huidige werk denkt, spoelt al je energie ’s-ochtends al weg in het doucheputje. Aan de andere kant vind je dat je niet moet zeuren. Je hebt tenslotte werk. Toch knaagt het aan je. Jij wil beter tot je recht komen. Tijd om jezelf serieus te nemen en te onderzoeken welk werk bij jou past.

Je maakt jezelf kleiner dan je bent

Mensen zien meer in jou. Ze zeggen dat je jezelf kleiner maakt dan je bent. Dat geeft je zowel een goed gevoel als een nare bijsmaak. Eigenlijk weet je best dat je te weinig uitdaging hebt in je werk en dat je jouw talenten niet volledig benut. Maar ja, hoe doe je dat dan? Straks val je door de mand? Tijd om groots jezelf te worden.

Je doet maar wat...

Je hebt nou eenmaal een opleiding gedaan en bent gestart met werk dat daar bij past. Toen een logische keuze. In het begin was het nieuw en kon je best wat leren. Maar van jou oorspronkelijke enthousiasme is nog weinig over. Als je eerlijk bent naar jezelf, weet je dat je alleen maar andermans plannen volgt. Als je nadenkt over jouw verlangen in werk, loop je vast. Tijd om je kop uit het zand te halen en gericht in actie te komen.

Eerst wachten op...

Je weet dat er snel wat moet veranderen, anders zucht je over een tijdje : Pfff….nog 30 jaar tot mijn pensioen. En dat is jouw schrikbeeld. Toch is er altijd een excuus om nog niet te starten....Eerst even kijken of die nieuwe leidinggevende een andere richting in wil gaan. Nu is niet het moment, want het is te druk of ik moet eerst al mijn ideeën uitwerken of, of, of…. . Tijd om nu die eerste stap te zetten.

Rondjes lopen op de rotonde

Dat is wat je doet. Je zit vol ideeën, maar van uitvoering komt niets terecht. Je blijft maar rondjes lopen zonder een afslag te nemen. Want ja, als je kiest, moet het natuurlijk wel in één keer goed gaan. Stel je voor dat je de verkeerde afslag kiest. Bovendien is dat andere plan ook wel een goed plan. Je bent een beetje stuurloos en stort je maar weer op de waan van de dag. Tijd om zelf aan het stuur te zitten en krachtige keuzes te maken.

Ambitie om door te groeien

Je zit in de goede richting. Werk levert je meer energie op dan het je kost. Nog wel, want jij bent er eigenlijk wel aan toe om door te groeien. Je merkt dat dit in jouw organisatie nog niet zo gezien wordt. Of ze zien jou dat in de toekomst wel doen als je je eerst verder ontwikkelt. Je wilt graag, bent leergierig, maar soms voelt het als aanmodderen. Tijd om vanuit een positief perspectief een grondig plan van aanpak te maken.

"Een coachtraject bij Wendy is een enorm mooi cadeau aan jezelf, beter dan een paar nieuwe schoenen kopen."

Vienna

Loopbaan Coaching

Ik coach en begeleid je op een luchtige en grondige manier. Met prikkelende, rake vragen en werkvormen als visualisatie, schrijfopdrachten en spel. Zodat jij tussen en na de coachgesprekken gaat experimenteren met lef en lol in het echte (werk)leven met een gericht plan van aanpak.

Al het mooie wat in jou zit, brengen we naar boven. Niet door te werken naar een zogenaamd ‘omslagpunt’, maar juist door op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te (leren) kijken. En vandaar uit in beweging te komen. Je leven verandert door de keuzes die je durft te maken.

Durf te Schitteren!

"Na het coachtraject geef ik mijn werkplezier weer een dikke 9! "

Wilma

Meer weten?

Heb je vragen of wil je met me overleggen of Schitter Coaching bij jou past? Bel of mail me, dan kijk ik met je mee. Of maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Schitter Start Gesprek. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram