BRIL!

Jezelf of je team écht laten zien met betekenisvolle impact begint met het opzetten van een gezamenlijke bril. De BRIL! waarmee je vanuit verschillende luchtige en positieve perspectieven leert kijken naar jezelf, de ander en de context. Mijn visie om blijvend te gaan schitteren.

Als ik coach, faciliteer of train. Als ik werk 1 op 1, met een groep of met een team. In al mijn veelzijdigheid én in alle verschillende rollen is er één ding dat ik altijd meeneem.

Sterker nog afzetten is voor mij niet mogelijk.

Zonder ben ik niet ik.

Ik heb het over mijn gezamenlijke BRIL!

De BRIL! waarmee we samen vanuit verschillende luchtige en positieve perspectieven grondig kijken naar jouw vraagstuk.

De BRIL! waarmee jij de expert bent over jezelf en jouw vraagstuk. En ik de expert om op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te kijken.

Al het mooie wat al in jou of het team zit halen we naar boven. Om van daar uit in beweging te komen en nieuwe creatieve verbindingen te leggen. Verbindingen om weer of meer te gaan schitteren in je werk en leven.

Vanuit oprechtheid en creativiteit sluit ik aan passend bij het vraagstuk. Wat ik niet doe is: Vertellen dat ik precies weet wat er speelt en een standaard stappenplan uitrollen. Geen standaard programma’s maar altijd grondig en op maat.

Ik leer je blijvend kijken door een gezamenlijke BRIL! voor een duurzaam resultaat. Voor mij is het gesneden koek dat dat van belang is. Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en dan neem ik mijn BRIL! mee.

Of neem een kijkje bij mijn aanbod voor professionals, mijn aanbod voor teams of mijn online aanbod.

Kennismaken

Wil je dat ik mijn talent inzet om je op een creatieve wijze naar jezelf, de ander en de context te laten kijken, neem dan vrijblijvende contact met me op. Ik kijk graag met de gezamenlijke bril hoe ik jou of je team verder kan helpen met je vraagstuk. Zodat ook jij gaat schitteren.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram