Aanbod Team

Kleurrijk Schitteren

Samen met collega’s ervaren wat jullie persoonlijke kracht en potentieel is. Waardoor er meer begrip en waardering voor elkaar komt én meer verbinding en verdieping in de samenwerking. Een dagdeel of hele dag de schitterkracht van het team ontdekken. Een waardevol en blijvend cadeau voor het hele team!

* Positiviteit
* Potentieel
* Krachtig Samenwerken

Schitter Team Trajecten

Begeleiding van een inspiratiesessie, een team dag of teamtraject. Zowel het ontwerpen als de begeleiding of coaching. We kijken samen wat passend is voor een waardevolle invulling. Neem contact met me op om te sparren wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw vraag en wat je wil bereiken met het team.

*Inspiratiesessie
*Facilitatie Teamdagen
*Team Coachtrajecten

Speelse Trainingen

Speelse (online) workshops en trainingen met diepgang over zelfkritiek, verbindende communicatie, samenwerking en (persoonlijk) leiderschap. In samenwerking met Marleen Noordergraaf van Openblik Methode. Twee experts in het lastige luchtig maken. Kijk voor ons aanbod op www.aha-lab.nl

*Humor
*Diepgang
*Spel

"Wendy's workshops zijn dynamisch en verfrissend. Zij denkt met je mee en komt met creatieve oplossingen. Dat maakt dat ik graag met Wendy samenwerk en haar met vertrouwen inzet."

Jaqueline, Nieuwzorg

Teams

Teams waarmee ik werk willen het volledig potentieel uit hun team halen en met plezier samenwerken. Dit zijn enkele voorbeelden waar zij zich (gedeeltelijk) in herkennen.

Midden in een roerige fase

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd in de organisatie. Veranderingen zijn schering en inslag en dit heeft ook een weerslag gehad op de samenwerking in het team. De laatste tijd blijven jullie hangen in de grammofoonplaatgroef van klagen. Tijd voor een verfrissende positieve doorstart.

Er zit meer in...

Ondanks jullie enthousiasme voelt het team nog een beetje als los zand. Iedereen gaat zijn eigen weg en dat levert soms wat irritaties op. Jullie weten elkaar nog niet genoeg te vinden op jullie kwaliteiten. Tijd om te groeien met het team naar het volgende level.

Een frisse start

Als net samengesteld (project) team willen jullie voortvarend aan de slag. Jullie zijn op zoek naar een gedegen, positieve, luchtige aftrap. Een aftrap waarbij kwaliteiten, communicatie, verbinding en samenwerking vol in het zonnetje worden gezet. Want jullie begrijpen dat dit belangrijke ingrediënten zijn voor een succesvol team. Tijd om van jullie team een topteam te maken.

Het onzichtbare team

Het beste voor de (interne) klant, dat staat voorop. Aan de andere kant verwacht de klant vaak: ik vraag...u draait. En dat botst dan weer met jullie expertise en vakmanschap. Het lukt maar niet om uit deze spagaat te komen. Hierdoor leveren jullie in op de impact die jullie willen maken. Tijd om aan jullie imago te werken.

"Als je achteraf wil horen dat jouw teamdag geslaagd is, vraag dan zeker aan Wendy om de dag mee te ontwerpen en te begeleiden"

Lisan, Entrea Lindenhout

BRIL!

Ik maak complexe dingen niet simpel. Wake up! Ik geloof niet in sprookjes. En wees eerlijk jullie wel? Ik omarm én ontrafel de complexiteit. Door het luchtiger te maken en terug te brengen tot de kern waar het écht om gaat. Zodat je op een andere manier met complexe dingen omgaat en het wel voor je gaat werken.

Vanuit oprechtheid en creativiteit sluit ik aan passend bij het vraagstuk. De ene keer doe ik dat in de rol van sparringpartner, de andere keer als teamcoach, procesbegeleider of trainer. Geen standaard programma’s maar altijd grondig en op maat. Wat ik niet doe is: Jullie vertellen dat ik precies weet wat er speelt en een standaard stappenplan uitrollen. Jullie zijn de experts op je vakgebied en hoe de organisatie werkt. Ik ben de expert in op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te leren kijken. Al het mooie wat in het team zit, brengen we naar boven om vandaar uit in beweging te komen en gezamenlijke doelen te behalen. We zetten echt de gezamenlijke BRIL! op

Durf te Schitteren als team!

Van de ruim 50 workshops op ons Congres "Persoonlijk Leiderschap" is de workshop "Vergroot je Speelruimte" van Schitteren met Openblik het hoogst gewaardeerd. Met een 9,3!

Radboud Universiteit Nijmegen

Meer weten?

Heb je vragen of wil je me uitnodigen om mee te kijken en te denken wat ik voor jouw team kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram