Page content

Coach Schitteren in je Werk in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een coach in Nijmegen die je helpt om zelf jouw droombaan te creëren, dan ben je bij Wendy Kock van Schitteren in je Werk aan het juiste adres.

Maak optimaal gebruik van jouw talenten én leer hoe je deze voor je laat werken. Zo hou je zelf de regie over je loopbaan.

Werk is belangrijk. Het zorgt voor een inkomen en geeft je de mogelijkheid om jouw unieke talenten verder te ontwikkelen.

Toch is het niet altijd zo eenvoudig als je in eerste instantie denkt. Naast een vast inkomen brengt werk ons ook obstakels, omdat je niet zo goed weet welke weg te volgen. Je loopt letterlijk en figuurlijk vast en weet niet welke richting je op wil. Op je werkplek voel jij je niet voldoende gezien, gewaardeerd of uitgedaagd. De passie voor je werk is verdwenen. Het vertrouwen in jezelf en je kunnen wordt kleiner waardoor het moeilijker wordt om bewuste loopbaankeuzes te kunnen maken.

Als coach van Schitteren in je Werk in Nijmegen help ik je hierbij. Aan de hand van een persoonlijk en op maat gemaakt traject en met speelse, creatieve en inspirerende opdrachten zorg ik ervoor dat je weer zicht krijgt op jouw unieke loopbaan en de keuzes die je hierin te maken hebt.

Coach in Nijmegen

Ook is er niets vervelender dan vastlopen in iets wat eerder je passie leek te zijn. Dit heeft een directe invloed op jouw persoonlijke ontwikkeling én die van je loopbaan. Schitteren in je Werk staat voor je klaar als je op zoek bent naar de coach in Nijmegen. Samen zorgen we ervoor dat je een unieke bijdrage gaat leveren aan je huidige of toekomstige baan.

Jij creëert jouw eigen droombaan waarbij jouw talenten, motivatie en passie volledig tot zijn recht komen. We geven richting aan het pad dat je wilt volgen en zorgen voor de motivatie bij de stappen die je daarvoor moet zetten. Waardoor jij alles uit jezelf haalt. Dit geeft niet alleen energie, daarmee ben je ook een meerwaarde voor de collega’s op de werkvloer.

Jij neemt de regie weer over je eigen loopbaan. Deze persoonlijke groei geeft je de mogelijkheid om je talenten te benutten in een baan die bij je past. Het handhaven van jouw eigen unieke wijze is hierbij het belangrijkste. Om deze optimaal tot ontwikkeling te laten komen ga ik als de coach van Schitteren in je Werk in Nijmegen graag met je aan de slag.

Neem contact op voor een eerste gratis schitter startgesprek.

Zelf ontdekken hoe je (weer) kan schitteren?
Volg de 7 stappen naar meer succes en werkplezier