Loopbaancoach in Nijmegen

Bij Schitteren in je Werk ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een loopbaancoach.

Als loopbaancoach, begeleid ik je met een persoonlijk en op maat gemaakt loopbaan traject naar de baan van jouw dromen. Of dit nu binnen je huidige werk is of dat je graag wilt veranderen van baan. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw talent, creativiteit en passie gezien én gehoord wordt.

Vastlopen in werk

Vastlopen in je werk of carrière kan een behoorlijk negatieve invloed hebben op je zelfbeeld. Het vertrouwen in jezelf daalt, om nog maar te zwijgen over jouw gebrek aan inspiratie, moed en lef.

Zo leverde jouw baan je eerst een behoorlijk dosis energie, nu is het alleen een manier om geld te verdienen geworden. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt omdat je niet exact weet welke richting je op moet. Je durft niet meer te vertrouwen in je eigen kunnen en loopt daardoor vast in de dingen die je doet.

Jouw werk doe je op de automatische piloot. En je hebt het gevoel dat niemand jouw aanwezigheid of bijdrage echt waardeert. Als jij je hierin herkent, is het tijd om actie te ondernemen.

Als de loopbaancoach van Schitteren in je Werk in Nijmegen ga ik graag samen met jou aan de slag. We bekijken de oplossingen waardoor ook jij de baan van je dromen kunt krijgen, creëren of behouden.

Loopbaancoach Schitteren in je Werk in Nijmegen

Loopbaanbegeleiding door Schitteren in je Werk in Nijmegen zorgt ervoor dat je weer doet waar je goed in bent. Je krijgt door speelse en inspirerende opdrachten meer inzicht in wat je wilt veranderen, en waarom je dat graag wil. Dit heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en geeft je de moed om deze verlangens ook echt waar te maken. Op deze wijze vind ook jij de baan die past bij jouw talenten en passies.

Als loopbaancoach van Schitteren in je Werk in Nijmegen, Wendy Kock, ga ik graag met je aan de slag. Ik help je richting te geven aan de wensen die je hebt en reik je handvatten aan die het ondernemen van actie makkelijker maken. Uiteraard doen we dit in persoonlijk gesprekken.

Als we inzichtelijk hebben in waar jouw wensen liggen, gaan we aan de slag met een op maat gemaakt traject met speelse en inspirerende opdrachten. De leidraad in het traject is het ontdekken, creëren of vinden van de baan die bij je past.

Natuurlijk doe je dat op jouw eigen unieke wijze. Alleen op deze manier kun je jouw talenten en passie op de juiste manier tot ontwikkeling laten komen. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach in Nijmegen, staat Schitteren in je Werk graag voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak voor een gratis persoonlijk eerste gesprek.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram