Loopbaancoach in Nijmegen

Bij Schitteren in je Werk ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een veelzijdige, creatieve loopbaancoach in Nijmegen met humor en die snel tot de kern komt.

Als loopbaancoach, begeleid ik je met een persoonlijk loopbaan traject zodat je weer met plezier naar je werk gaat. Of dit nu binnen je huidige werk is of dat je graag wilt veranderen van baan. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw talent gezien, gehoord én gewaardeerd wordt.

Vastlopen in werk

Vastlopen in je werk of carrière kan een behoorlijk negatieve invloed hebben op je zelfbeeld. Het lukt je dan niet om zelf stappen te nemen naar een nieuwe baan. Soms krijg je geen positieve energie meer van je werk of is je baan alleen een manier om geld te verdienen geworden. Vaak weet je niet exact welke richting je wel op wil. Je durft niet meer te vertrouwen in je eigen kunnen en loopt daardoor vast in de dingen die je doet. Als jij je hierin (gedeeltelijk) herkent, is het tijd om actie te ondernemen.

Schitteren in je werk

We kunnen allemaal op onze eigen wijze schitteren. Door jouw prachtige talenten in te zetten, vol zelfvertrouwen keuzes te maken en met lef en lol te experimenteren. Oftewel jezelf écht te laten zien. Zodat je swingend naar je werk gaat en vanuit jouw vakmanschap, drijfveren en kwaliteiten jezelf én de ander laat stralen. Zinvol werk met plezier doen. Dit noem ik betekenisvolle impact hebben.

Loopbaancoach Schitteren in je Werk in Nijmegen

Ik, Wendy Kock de loopbaancoach van Nijmegen, ga samen met jou aan de slag, waardoor ook jij de baan gaat creëren, die bij jou past .

Tijdens een gratis en vrijblijvend Schitter Start Gesprek maken we kristalhelder wat jouw doelen en de te nemen stappen zijn. Ook kijken we of we samen een klik hebben. Pas daarna besluit je of je jouw loopbaan traject bij mij als loopbaancoach volgt.

Als je op zoek bent naar een loopbaancoach in Nijmegen, staat Schitteren in je Werk graag voor je klaar.

Loopbaan Coaching

Ik coach en begeleid je op een luchtige en grondige manier. Met prikkelende, rake vragen en werkvormen als visualisatie, tekenen, schrijfopdrachten en spel. Zodat jij tussen en na de coach gesprekken gaat experimenteren met lef en lol in het echte (werk)leven met een gericht plan van aanpak.

Al het mooie wat in jou zit, brengen we naar boven. Niet door te werken naar een zogenaamd ‘omslagpunt’, maar juist door op een andere manier naar jezelf, de ander en de context te (leren) kijken. En vandaar uit in beweging te komen. Je leven verandert door de keuzes die je durft te maken.

Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak voor een gratis schitter start gesprek.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Schitteren in je werk
Dikkeboomweg 17 Nijmegen
06 40938104
Social media
Leuk om te connecten/volgen
Privacyverklaring
Algemene Vooraarden
BTW-nummer: NL001675508B24
Kvk-nummer: 65233263
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram