Page content

Loopbaancoach in Nijmegen

Bij Schitteren in je Werk ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een loopbaancoach. Als loopbaancoach, begeleid ik je aan de hand van een persoonlijk en op maat gemaakt loopbaan traject naar de baan van jouw dromen. Of dit nu binnen je huidige werk is of dat je graag wilt veranderen van baan. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw talent, creativiteit en passie gezien én gehoord wordt.

Vastlopen in je werk of carrière kan een behoorlijk negatieve invloed hebben op je zelfbeeld. Het vertrouwen in jezelf daalt, om nog maar te zwijgen over je gebrek aan inspiratie, moed en lef. Zo leverde jouw baan je eerder een behoorlijk dosis energie, nu lijkt het eerder op een noodzakelijk kwaad dat zorgt voor een inkomen. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt omdat je niet exact weet welke richting je op moet. Je durft niet meer te vertrouwen in je eigen kunnen en loopt daardoor vast in de dingen die je doet.

Het werk dat je verricht doe je eigenlijk op de automatische piloot. Daarnaast heb je het gevoel dat niemand jouw aanwezigheid of bijdrage echt waardeert. Als jij je hierin herkent, is het tijd om actie te ondernemen. De loopbaancoach van Schitteren in je Werk in Nijmegen helpt je daar graag bij. Samen met jou zoek ik naar oplossingen waardoor ook jij de baan van je dromen kunt krijgen, creëren of behouden.

Loopbaancoach Schitteren in je Werk in Nijmegen

De loopbaanbegeleiding van Schitteren in je Werk in Nijmegen zorgt ervoor dat je weer doet waar je goed in bent. Zo krijg je door speelse en inspirerende opdrachten meer inzicht in wat je wilt veranderen, en waarom je dat graag wil. Dit heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en geeft je de moed om deze verlangens ook daadwerkelijk waar te maken. Op deze manier vind je de baan die past bij jouw talenten en passies.

De loopbaancoach van Schitteren in je Werk in Nijmegen staat daarin graag voor je klaar. Ik help je richting te geven aan de wensen die je hebt en reik je daarbij handvatten aan die het ondernemen van actie makkelijker maken. Uiteraard doe ik dit aan de hand van een persoonlijk gesprek. Als we inzichtelijk hebben in waar jouw wensen liggen, gaan we aan de slag met een op maat gemaakt traject met speelse en inspirerende opdrachten. De leidraad van het traject is het ontdekken, creëren of vinden van de baan die bij je past.

Natuurlijk doe je dat op jouw eigen unieke wijze. Alleen op deze manier kun je jouw talenten en passie op de juiste manier tot ontwikkeling laten komen. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach in Nijmegen, staat Schitteren in je Werk graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op of maak direct een afspraak voor een gratis persoonlijk eerstgesprek.