Page content

Coach voor werk en droombaan in Nijmegen

Ben je op zoek naar een persoonlijke coach voor werk in Nijmegen, dan staat Schitteren in je Werk graag voor je klaar om je te helpen jouw droombaan te te creëren. Waardoor jij weer richting geeft aan het pad dat je wilt volgen en in staat bent om alles uit jezelf te kunnen halen. Dit leidt weer tot passie, energie en creativiteit.

Onze loopbaan wordt vaak al op jonge leeftijd uitgestippeld. Na het behalen van de benodigde diploma’s kun je eindelijk aan de slag in de branche van je voorkeur. Hoewel je lang hebt uitgekeken naar het in praktijk kunnen brengen van je passie, kan dit in de werkelijkheid toch anders uitpakken. Natuurlijk brengt onze loopbaan een inkomen met zich mee, maar plezier en passie voor je werk zijn daarbij minstens zo belangrijk.

Zo kan het zijn dat je niet precies weet welk pad je moet volgen om jouw talenten tot uiting te laten komen. Of heb je nog niet voldoende zicht op jouw talenten en hoe je ze in kan zetten voor jezelf.

Als jij je niet volledig gehoord of gewaardeerd voelt in de werkzaamheden die je verricht, verdwijnt het plezier in je werk steeds meer naar de achtergrond. Dit heeft een nadelig effect op je zelfvertrouwen en kost ook behoorlijk wat energie. Dan ga je met tegenzin naar je werk om vervolgens uitgeput weer thuis te komen.

Herken je je hierin ? Dan ga ik als de coach voor werk in Nijmegen graag met je aan de slag. Aan de hand van een persoonlijk traject ontdek je met Schitteren in je Werk de weg naar het creëren van jouw droombaan.

Persoonlijke coach Schitteren in je Werk in Nijmegen

Een coach staat je bij als je iets wil veranderen in je huidige werk of inzicht wil krijgen in je toekomstige werk. Bij Schitteren in je Werk in Nijmegen kijk ik graag met je mee. Dit kan zijn omdat je geen voldoening meer haalt uit je werk, wilt weten welk pad je moet belopen om je talent tot ontwikkeling te laten komen of meer zichtbaar wilt worden in je huidige baan. Aan de hand van een persoonlijk coachtraject reik ik je door speelse en inspirerende opdrachten waardevolle handvatten aan. Deze helpen je om richting te geven aan het pad dat je wilt volgen. Natuurlijk doe je dit op jouw eigen unieke wijze. Zodat er ruimte is om jouw talent en kunnen tot ontwikkeling te brengen. Dit is niet alleen een boost voor je zelfvertrouwen. Je wordt ook een steun en toeverlaat voor je huidige of toekomstige collega’s of klanten.

Het creëren van je eigen droombaan geeft je zelfvertrouwen, kracht, energie en inspiratie. Je doet waar je goed in bent en doet dit op jouw eigen unieke wijze. Je kunt je talenten optimaal benutten en verder ontwikkelen.

Als je op zoek bent naar een coach voor werk in Nijmegen ben je bij Schitteren in je Werk aan het juiste adres. Als je vastloopt in je werk, richting wilt geven aan je loopbaan of alles uit je eigen kunnen wilt halen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie,

Zelf ontdekken hoe je (weer) kan schitteren?
Volg de 7 stappen naar meer succes en werkplezier