Page content

VIP Schitter Coaching

Fluitend naar je werk en swingend weer naar huis

Loop jij vast in je werk en wil je hiermee aan de slag? Wil je fluitend naar je werk en vol energie swingend weer naar huis? Heb je behoefte aan  1-op-1 aandacht om grote stappen te zetten richting schitteren in je werk? Meld je dan aan voor VIP Schitter Coaching.

Sta zelf aan het roer

De meeste mensen blijven aanmodderen tot het echt niet meer gaat. Ze denken: Het is maar werk…, het wordt wel weer beter…, ik moet dit werk doen om mijn geld te verdienen…, ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken… enzovoort, enzovoort. Zij steken hun kop in het zand en ondernemen geen actie. Ze piekeren over hun werk, komen niet meer toe aan leuke dingen doen met de mensen die er echt toe doen en gaan op in de waan van de dag.

Jij bent een talentvolle professional die wel graag in actie wil komen. Ga zelf aan het roer staan van jouw eigen wijze loopbaan. Met een VIP Schitter Coachtraject krijg je gegarandeerd meer focus, meer succes en meer werkplezier. Vanuit jouw talenten ga jij schitteren in je werk.

Wat is VIP Schitter Coaching?

Een coachtraject waarin je uitgedaagd wordt om van je hoofd naar je hart te gaan en volop in actie te komen. Ik begeleid je hierin door prikkelende vragen te stellen en uitdagende werkvormen te gebruiken.

 • Gratis Startgesprek om kennis te maken en jouw coachvraag en uniek traject te bespreken via Skype.
 • 6 gesprekken van 1,5 uur op een rustige locatie
 • Concrete opdrachten tussen de gesprekken door
 • Tussentijds mailcontact over opdrachten en successen
 • Evaluatiegesprek na coachtraject
 • Exclusieve 1-op-1 aandacht

Meest gestelde coachvragen

De meest gestelde coachvragen waar professionals mee aan de slag willen, zijn:

 • Hoe kan ik richting geven aan mijn loopbaan vanuit mijn passie en talenten?
 • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn huidige werk?
 • Hoe kan ik mij beter profileren?
 • Hoe kan ik werk vinden dat bij mij past?
 • Hoe kan ik constructief omgaan met conflicten?
 • Hoe kan ik omgaan met een lastige leidinggevende?
 • Hoe kan ik coachend leiding geven aan mijn team?
 • Hoe kan ik een betere balans krijgen tussen werk en privé?

Heb jij een andere werkgerelateerde coachvraag neem dan vrijblijvend contact op, dan kijken we of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Aanmelden VIP Schitter Coaching

Kom in actie en meld je aan! Jij bent het waard op je eigen wijze loopbaan pad te gaan lopen!

Contact

Ervaringen

Lees de ervaringen over Schitter Coaching van andere professionals.

Schitter Coaching

Ga terug naar de andere vormen van Schitter Coaching.